Home » Over mij…

Over mij…

Zo’n 22 jaar geleden kreeg ik, Michael Kiewiet,  mijn eerste fototoestel als cadeau voor het behalen van mijn VWO-diploma. Met deze compactcamera heb ik me toen prima vermaakt. Kort daarna kreeg ik het foto-virus echt te pakken en ben ik overgeschakeld op het fotograferen met een  spiegelreflex-camera. En dat was het begin van een tijd met veel dia’s en een aantal upgrades van foto-apparatuur.

Midden jaren negentig werd ik wat minder actief op fotogebied, maar toen in de 21e eeuw de digitale camera’s betaalbaar werden, leefde het weer helemaal op.Via een van de eerste digitale compacts met 1 megapixel heb ik in 2003 de stap gemaakt naar de kwaliteit en veelzijdigheid van digitale spiegelreflexcamera’s.
Buiten de vakantiefoto’s uit prachtlanden als Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk en Italië heb ik me de afgelopen jaren vooral geconcentreerd op het fotograferen van landschappen, architectuur en (stedelijke) details.
Op dit moment houd ik me echter vooral bezig met het maken van portretten en modelfotografie en ben ik inmiddels ook iets minder voor mijn werkgever gaan werken om juist meer tijd aan creatievere werkzaamheden te besteden.
Ik ben actief op diverse online platforms om daar mijn foto’s te tonen en van de kritiek te leren.

Contact?
Mocht je naar aanleiding van deze website contact met mij willen opnemen ivm het gebruik maken van mijn foto’s of diensten voor een fotoshoot, laat dan een berichtje achter via de contact-pagina!

© Copyright 2009-2013 Low Spark Fotografie